zondag 17 juni 2012

a perfect party!

De zomer komt er weer aan... het is dus de perfecte tijd om een feest te geven. Why?  Nou, omdat het zulk lekker weer is, je afscheid moet nemen van je vriendinnen (je gaat ze namelijk wel een héle zomervakantie niet zien! :p ) of omdat je je verveelde. Hier daarom wat tips!


Verstuur min. 2 weken van tevoren de uitnodiging. Je kunt dan namelijk rekening houden met mensen die niet kunnen, en mensen hebben meestal niks, waardoor er als ze toch nog iets krijgen voor jou feestje kiezen omdat het als eerst was.
Cupcakes-cute-hearts-pink-sweet-favim.com-447558_large


Bedenk daarna wat voor feest je gaat houden. Wordt het een gezellig feest met hapjes, of meer een feest waar je veel gaat dansen en met muziek? Ga goed na wat je wilt, want je moet daar ook dingen voor regelen.
Tumblr_lu8txjisao1qdr28uo1_500_large_large
Daarna ga je alle dingen regelen. Hou je een dansfeest? Regel dan een installatie waardoor de muziek goed hoorbaar is. Misschien heeft een vriend wel een installatie, of moet je er een huren... Maar het is waarschijnlijk niet de bedoeling dat je een feest van honderden euro's houd, dus blijf binnen je budget... :)
Tumblr_m21k23rlqy1rssos6o1_500_large
Is dat allemaal geregeld? Ga dan opzoek naar lekkere dingen, zoals chips, koekjes, of maak zelf cupcakes...
Alles mag, zolang je maar genoeg hebt ;)


Ik hoop dat je een leuk feest kan houden! (;


-xxx-


Noëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten