zaterdag 16 juni 2012

Hoe overleef je een drukke week?

Yeah, volgende week hebben wij een soort van toesteek. We hebben zeven toetsen (en dat is voor ons burgertjes best wel heel erg veel) maar we hebben wel ons volle rooster. Naja, ze dachten: normaal hebben ze maandag tot het 6e, en nu ze veel toetsen hebben laten we ze gewoon lekker tot het 8e doorgaan, terwijl ze 's avonds weer op school moeten zijn voor een presentatie.  Tsjaa, Perfect timing.  Hoe gaan we dit overleven?


Zorg voor voldoende ontspanning! Ook al heb je weinig tijd, gebruik de vrije tijd die je hebt ook voor iets ontspannend, zoals een lekker warm bad of even lekker wat tijdschriften lezen. Ga niet iets doen wat voor jou erg intensief is.


...of ga lekker genieten van het uitzicht! (;

Als je op school een hele lange dag hebt, neem dan voor in de pauze iets extra lekkers mee, neem bijvoorbeeld in plaats van je flesje water een keertje een hele lekkere smoothie mee naar school. Dat verdien je wel, tijdens zo'n lange dag!



Maak een planning! Dit klinkt je waarschijnlijk in de oren als je mentor, maar echt, believe me: Het is zooo belangrijk dat je wéét waneer je die ene toets moet leren en hebt, dan dat je een half uur van tevoren erachter komt dat je een toets hebt ...




Ook belangrijk is: leer goed! ook dit klinkt als je mentor, ouders of wie dan ook, maar ook dit is megabelangrijk! Want misschien heb je wel een talenknobbel; als je de woordjes niet leert heb je er niks aan.... Remember that (: 

Ik hoop dat je met deze tips een drukke week een beetje door kunt komen....

-xoxo-

Noëlle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten