zondag 10 juni 2012

6 leuke apps!

Tsjaa, dan heb je een telefoon waar je apps op kan zetten, weet je niet welke... En om nou zomaar iets te installeren... Daarom hier 6 leuke apps!




First: Spotify. I really love music, en met deze app kan ik muziek luisteren wanneer ik wil. De app is gratis, maar als je alle nummers onbeperkt wilt luisteren, moet je een premium account kopen wat per maand 10 euro kost... Dat is een beetje jammer.
Yeah, I love tumblr too. En de app is heel handig, je kunt overal en altijd iets posten. Het is een gratis app, en onmisbaar voor de blogger! (;
Deze app is ideaal als je je verveeld. Met one touch drawing zie je een figuur met lijntjes, en je moet zorgen dat je over alle lijntjes gaat, zonder meerdere keren over het lijntje te gaan. Een puzzeltje dus. Ook dit is een gratis app, en erg leuk als je even moet wachten.
Ook Blogger is onmisbaar voor de blogger. Je kunt met deze app makkelijk dingen posten, het is overzichtelijk en gratis.


Waarschijnlijk ken je deze wel, maar hij blijft toch nog steeds érrug leuk! Wordfeud is een soort scrabble, alleen dan op je telefoon. Deze app is gratis.

Bij goldminer moet je goud proberen te pakken. Erg leuk en grappig, deze gaat ook verveling tegen en is gratis.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten